HÍREK

2023. február 5-től
INGYENESEN MEGTEKINTHETŐ!

A film alkotói úgy határoztak, hogy bárki számára ingyenesen elérhető a film, vagyis megosztják a nézőkkel a Youtube-on.

Klikk a képre!

2022. áprilistól
MOZIS VETÍTÉS ORSZÁGOSAN

Cél az összes országos kisebb mozik és mozihálózatok megkeresése, és a film vetítése a nagyközönségnek. A vetítési lista folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen megnézni, hogy a közelben lesz-e vetítés...

2022. március 21. | 18 óra
MOZIS VETÍTÉS ORSZÁGOSAN

Egyszeri mozis vetítések országszerte:
Cinema City Budapest, Westend, Mammut, Győr, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg, Veszprém, Székesfehérvár, Pécs, Szolnok, Szeged, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen.

2022. február 26.
VIDEÓKLIP

A film hivatalos zenéjéhez készült egy videoklip, amelyre nagyon büszkék vagyunk. A filmhez illő fiatalos, lendületes dal.
Dalszerző: DeWolf
Énekes: Mogyoróssy Adrienn

2022. február 22.
SAJTÓPREMIER

A sajtó előtt is bemutatásra került a film, valamint végre konkreizálódott, hogy a filmet a nagyközönség a Cinema City mozikban láthatja március 21-én hétfőn, 18 órakor országosan. Csak egyszeri alkalom!

2021. szeptember
PREMIER ELŐTTI VETÍTÉSEK

Elkészült. A 80 perces film sajtópremier előtti zárt körű bemutatója volt Mosonmagyaróváron a Flesch Központban júliusban és szeptemberben is teltház előtt. A forgalmazási tárgyalások folyamatban. Köszönjük a mosonmagyaróvári Flesch Központnak az önzetlen segítségét a vetítésekhez.

2019. szeptember  
BUDAPEST MARATON FORGATÁS

Filmünkben szeretnénk bemutatni azt az óriási közösséget is, amelyet a futás kovácsol össze. Kezdve a teljesen amatőrtől a profikig. Szeretnénk megérteni, ki miért fut, miért lett ez milliók szenvedélye a világon, és százezreknek miért ad életcélt Magyarországon.

A legjobb hely erre a sok nemzetközi helyszín után a hazai top verseny, a Spar Budapest Maraton.

2019. május 29.  
MÉG FORGATÁS, MÉG UTÓMUNKA    

Az iRunLady forgatásának központi szála lassan befejeződik, a mellékszálak most jönnek. Számtalan amatőr, félprofi és profi sportoló interjúit készítjük, különböző helyszíni élménybeszámolókat rögzítünk.

A nyár végével teljesen befejeződnek a forgatások, indul a végső utómunka, a film megírása, narrálása. Izgalmas és rengeteg feladat. 

2019. február 1.
UTOLSÓ INTERJÚK KEZDETE   

Az iRunLady forgatásának lassan vége. Az utómunkák már elkezdődtek, de még pár interjúalany hátravan. Sőt, lényeges szereplők következnek a történet szempontjából.

Az iRunLady Szabó Nóri története mellett egy világot is be akar mutatni, amelynek vannak neves, lelkes, kedves és sikeres szereplői, háttérszemélyzete, kiszolgálói. Őket is meg kell ismerni ahhoz, hogy megértsük Nóri történetének lényegét, mondanivalóját.

2018. november 20.  
ELKEZDŐDÖTT A VÉGE  

Az iRunLady forgatásának közel sincs vége, ám az utómunkálatok máris elkezdődtek. A stáb még forgat idehaza több helyszínen, készül rengeteg interjú, és 2019-ben több maratonra is elmegyünk, a szerkesztés és a vágás azonban nem várhat.

Készül a hivatalos bemutató is a filmhez. A legújabb, legsokatmondóbb bemutató saját filmzenénkkel. Jelenleg a film értékesítésén és surgárzásának ügyein is dolgozunk.

2018. október 7.
CHICAGO   

A budapesti országos maratonnal egyidőben Nóri sokkal jobb időt futott Chicagóban, így nekünk ő az országos bajnok, hazánk legjobbja.

Az amerikai CBS csatorna is felfigyelt ránk, és szerepeltünk a híradójukban.

2018. augusztus 5.  
A NAGY INTERJÚ  

Augusztus 5-én kerül sor a film egyik fő résének forgatására, az ún. nagy interjúra. A hosszas beszélgetés során minden kiderül, amit eddig tudni lehet Nóriról, a futásról, a családról, támogatókról és ellenfelekről. 

A beszélgetésre Budapesten kerül sor, ahol a film hivatalos, beállított felvételeit és fotóit is elkészítjük.

Természetesen ízelítő hamarosan itt, a weboldalon.

2018. július 15.  
NEM LESZ BERLIN IDÉN  

Nóri bekerült egy egyesületbe, kapott edzőt, aki lebeszélte az idei berlini maratonról. A világ egyik leggyorsabb maratoni pálya most Nóri számára nem opció.

Nóri nem örül, de lemondta nekünk, hogy be kell tartania az edző utasításait, hiszen hinnie kell benne, a szaktudásában, ha ki akar jutni az olimpiára. Íme tehát az első "kudarc" és az első "nem" a futásának történetében.

A stábunk három kiváló futót kísért Berlinbe, az ő történetük is látható lesz a filmben.

2018. április 16.
BOSTON, USA

A napsütéses 23 fokról hirtelen, 4 óra alatt +2 fok lett és havazás. A versen yítéletidőben, monszuni esőben, 0 fok körüli őrült szembeszélben és felhőszakadásban, havasesőben zajlott. Nóri sikeresen célba ért, rádásul a körülményekhez mérten fantasztikus idővel. A forgatás jól sikerült, minden eszközünk beázott, elázott, mi lilára fagytunk, de túléltük!